Известие

Collapse
No announcement yet.

Местоположение на бушоните на фаровете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Местоположение на бушоните на фаровете

Колеги, може ли някой да ми каже къде да ги търся тези бушони, че тая вечер ми угаснаха почти едновременно и двете крушки на късите . Първо при пускане на фаровате изгоря десният. Загасих ги и пак светнах - угасна и левият и останах само на габарити. Много вероятно е самите крушки да са изпищели, макар че е доста подозрителен фактът, че изгоряха почти едновременно

Лампите са Осрам Куул Блу и ги сложих преди няма 2 месеца Дългите и габаритите си светят

БТВ замръзнали задни челюсти на дискови спирачки може ли да ги третирам с топла водичка Щото за барабаните знам, че си върши работа тая технология, ама за дисковите....знам ли

Мерси предварително на отзовалите се
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Предпазителите се намират в краката на шофьора. Дърпа се има една ръчка и се свалят към седалката и има картинки кой предпазител за какво е. Успех!!!
    Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Мерси Тъкмо гледах някакъв менюал и се чудех как точно се стига до таблото с бушоните
      _______
      146 JTD - ex

Comment

А сега, след като смених изгорялата крушка и новата пак изгоря моментално, някакви идеи защо става така?
        Щото вече започнах да се изнервям Да няма някой Бош по тоците и на фаровете

Сега се сешам, че лостчето с врътката за фаровете леко ми грееше при по-продължително каране. Може и то да е дало нещо късичко
        _______
        146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          ..... с врътката за фаровете леко ми грееше при по-продължително каране.
          На някой модели им светят лосчетата и заграването може да е от диодите вътре в тях. Ако нямаш такива екстри няма от какво да грее нали има реле
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Бе 'грее' е силно казано. По-скоро се позатопля леко, ама леко. Обаче тея лампи дето гърмят така....е това ме притеснява
            _______
            146 JTD - ex

Comment

Ти сигуртен ли си че ти горят лампите защото тези фарове имат навика да пркъсват яко,отзад виж при кабелите дали нещо не е нагоряло или да дава на късо мойте като е студено се случва да прекъсват така и като друсна в дупка светват но бат Бобо им бая нещо и засега не прекъсват

П.С.Аз кат ти говорех за фаровете ти не ми верваш
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Абе ти ги уручаса фаровете на 145/6-ците, ама аде Иначе при мен откровено си горят лампи. Докато я сложа и изгаря - вътре се топи жичката
                _______
                146 JTD - ex

Comment

Абе ти ги уручаса фаровете на 145/6-ците, ама аде Иначе при мен откровено си горят лампи. Докато я сложа и изгаря - вътре се топи жичката
                  Провери тогава релето,може да е заминало а и ко съм уручасал бре аз ти каам истината която я гледам от 3 години

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    ...Провери тогава релето,може да е заминало а и ко съм уручасал бре аз ти каам истината която я гледам от 3 години
                    Тъй е, бате. Няма спор, ти си имаш опита. То май и мойте май са се размърдали, ама си светят ок и мисля да не ги барам.

Иначе мойта работа се оказа май от крушките, щото сложих едни чисто нови Дженерал Електрик и си светят слънце. Явно тази, дето я пробвах тая сутрин съм я барнал по стъклото ли, знам ли Иначе тоците са в нормите, алтернатори, релета....всичко бачка. СЕга известно време ще карам с тоя Дженерал Електрик един пробен период преди да сложа филипс блу вижън, че викам да е по-добре, ако ще горят, да ми горят 15 лв, не 40

П.С. Добре, че пекна слънце, че да ми отпуснат задните накладки, че иначе не можех да я дотътрам до сервиза.
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

...Провери тогава релето,може да е заминало а и ко съм уручасал бре аз ти каам истината която я гледам от 3 години
                      Тъй е, бате. Няма спор, ти си имаш опита. То май и мойте май са се размърдали, ама си светят ок и мисля да не ги барам.

Иначе мойта работа се оказа май от крушките, щото сложих едни чисто нови Дженерал Електрик и си светят слънце. Явно тази, дето я пробвах тая сутрин съм я барнал по стъклото ли, знам ли Иначе тоците са в нормите, алтернатори, релета....всичко бачка. СЕга известно време ще карам с тоя Дженерал Електрик един пробен период преди да сложа филипс блу вижън, че викам да е по-добре, ако ще горят, да ми горят 15 лв, не 40

П.С. Добре, че пекна слънце, че да ми отпуснат задните накладки, че иначе не можех да я дотътрам до сервиза.
                      Смени си спирачните маркучи и всичко ще се оправи

Comment

...Смени си спирачните маркучи и всичко ще се оправи
                        Напролет може да паднат барабар с дисковете и евентуално накладките
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

...Смени си спирачните маркучи и всичко ще се оправи
                          Напролет може да паднат барабар с дисковете и евентуално накладките
                          Ако пак ти блокира задното колело не чакай до напролет цената им е около 10 кинта на бр.

Comment

...Ако пак ти блокира задното колело не чакай до напролет цената им е около 10 кинта на бр.
                            Е то блокира, щото бях дръпнал ръчната все пак. Нормално при такъв студ е да не се дърпа ръчна, щото гаранция няма, а разлепянето е трудно Ама аз ще те послушам, де
                            _______
                            146 JTD - ex

Comment

Working...
                            X